Route:  
  1. Home
  2. Teams
  3. Mixed slowpitch

Mixed slowpitch


De 'jongste' afdeling binnen de BSV Moorfielders is de Mixed Slowpitch. Een vorm van softbal die specifiek is opgezet voor de (idealiter) 50/50% mix van dames en heren en waarin mensen kunnen instappen als zij niet vanaf de jeugd in honk- of softbal actief zijn geweest en dus spelregels en technieken stap voor stap leren kennen en uitvoeren.

De training en competitie is door de week op dezelfde dag: je bent er normaalgesproken dus 1 avond per week aan kwijt - en dat combineert voor velen goed met kinderen die in het weekend voor hun sport moeten worden begeleid.

Belangstelling? Zie de knop voor 4 gratis proeftrainingen op deze website.

Trainingstijden


In verband met de renovatie van ons sportcomplex wordt er nu getraind op een gemeentelijk voetbalterrein naast Fortissimo en achter Het Streek - Zandlaan

Het Moorfielders Mixed Slow Pitch team traint op maandagavond om 19u30. Na 11 augustus wordt dit 19:00

Plattegrond zoals hieronder: parkeren bij "Het Streek" dat is direct naast het gemarkeerde veld.

Wil je als belangstellende komen kijken of eens meedoen, leg dan aub vooraf contact met ons via de Proeflessen-knop of een email aan info@moorfielders.nl  Je wordt dan in contact gebracht met de teamleiding - dank je wel !

 

 

Wedstrijdschema, uitslagen en stand in de poule


(Als er geen programma wordt gepubliceerd, dan zijn we in afwachting van de KNBSB indeling)

Slowpitch
Klik hier voor alle wedstrijden in de poule.

Mixed Slowpitch

Johan Das
Ede
55 jaar

Sinds 2021
Begonnen als ouder van een jeugdlid bij de Pupillen; gegrepen door het spelletje en zelf bij Heren Softal gaan spelen. Inmiddels sinds 2013 betrokken bij het verenigingsbestuur als Secretaris en daarnaast met andere commissies en hand-en-span diensten.

Bezig zijn met en voor elkaar - daar leeft een vereniging van; "let's play ball !"