Route:  
  1. Home
  2. Nieuws

Nieuwsbericht Zomer 2021


 

Beste sportvrienden,

Het is zover, eindelijk kunnen we weer competitie spelen!! De meeste teams hebben ondertussen al een wedstrijd al dan niet met succes kunnen spelen. Onze wedstrijdsecretaris is er razend druk mee om daar waar mogelijk de thuiswedstrijden bij de Blue Socks in Veenendaal te laten spelen. Als het niet lukt probeert hij er een uitwedstrijd van te maken. Enige flexibiliteit van onze kant is dan ook gevraagd en welkom. We gaan er van uit dat iedereen zich aan de huidige richtlijnen zal houden.

Stand van zaken nieuwe veld.

Het gras op het veld maar ook het onkruid in de groenperken begint aardig te groeien. De vraag die we altijd krijgen is wanneer kunnen we trainen en wedstrijden spelen. Het tijdstip waarop dit kan wordt bepaald door de aannemer. De verwachting is dat dit na de eerste oplevering zal zijn. Op dit moment is de hekkenman nog bezig met de zijveldhekken en de toegangspoort. De verlichting van combiveld 1 moet ook nog getest en daarvoor is een verzwaring van onze elektriciteitsaansluiting nodig van 3x25Amp naar 3x80Amp. Verlichting in de dugout moet ook nog aangelegd worden. De slagkooi krijgt nog een nieuw net en een betere (veiligere) entree. Wanneer de 1e oplevering zal zijn is nog niet bekend. We hopen dat dit kan voor het einde van de zomerstop. De officiële opening zal in april 2022 plaatsvinden.

Overlijden ambassadeur.

Eind juni bereikte ons het bericht dat Ton Leerkes op 81-jarige leeftijd in Haarlem is overleden. De ouderen onder ons zullen hem kennen als een aimabel persoon en iemand die veel betekend heeft voor de vereniging. Hij was onder andere erg betrokken bij de totstandkoming van het eerste veld van de Moorfielders op de huidige locatie, wat we nu het “oude” veld noemen. Verder heeft hij jarenlang clinics verzorgd op de basisscholen in Ede. We wensen zijn dierbaren veel sterkte met dit verlies.

Aanpassingen kantine.

Op dit moment worden de huidige toiletgroepen gesloopt en gaat een installateur aan de slag om de nieuwe voorzieningen aan te sluiten. Als hij klaar is kan het tegelwerk in eigen beheer beginnen. Als resultaat hebben we dan weer een toiletgroep die er weer dertig jaar tegen aan kan en bij de tijd is. Tijdens de werkzaamheden moeten de toiletten in de kleedkamers gebruikt worden. We hopen op begrip voor het tijdelijk ongemak. Verder heeft een drietal leden de buitengevels gereinigd en opnieuw geïmpregneerd. Ons clubgebouw ziet er weer fris uit aan de buitenkant. Ook worden naar aanleiding van de recente inbraak binnenkort de garagedeuren vervangen voor elektrisch bediende segmentdeuren.

Waarschijnlijk is dit de laatste info voor de vakantieperiode. Veel plezier en probeer heelhuids en veilig thuis te komen.

Namens het Bestuur,

Jean Slangen

Voorzitter BSV Moorfielders

voorzitter@moorfielders.nl

Ons nieuwe sportcomplex !


 

   

Een traject wat 3 jaar geleden werd ingezet: vernieuwing van ons sportcomplex. Dat is in 2019 echt op gang gekomen en is vergevorderd: het project gaat richting de eerste oplevering - zie het nieuwsbericht Zomer 2021 van onze voorzitter.

De officiële opening staat gepland in april 2022 en tot die tijd houden we je op de hoogte van de laatste vorderingen.

Zie de Moorfielders groepspagina op Facebook of de webcam op het clubhuis voor de meest recente foto's.

https://www.korteweg.eu/ClubhuisCam/image.jpg

Groet, van het Bestuur.

 

Vanaf seizoen 2019: de eigen Moorfielders wedstrijdbal !


En - is deze mooi of niet ?!?

Deze mooie bal wordt gebruikt bij de thuiswedstrijden van de honkbalteams van de BSV Moorfielders. Sla een homerun en je krijgt hem mee naar huis ! Geïntroduceerd in het jaar waarin we het nieuwe tenue in gebruik namen.

Contactpersoon: Marcel Leander (Materiaalcommissie)

Proberen?

Via onderstaande knop kun je je inschrijven voor 4 gratis proeflessen.

4 proeflessennu aanvragen

Moorfielder worden?

Via onderstaande knop kun je je inschrijven als lid van de Moorfielders.

Ik wil lid worden

Steun de vereniging via Sponsorkliks!

Vrijwel iedereen winkelt wel online - zie hier met welke winkels Sponsorkliks commissies voor verenigingen waaronder de Moorfielders heeft afgesproken. Als jij onine koopt via Sponsorkliks, dan schenkt het bedrijf een % aan BSV Moorfielders. Kan het mooier?

Steun daarom de vereniging met jouw online winkelen - jij én de Moorfielders zijn goed uit!