Route:  
  1. Home
  2. Nieuws

Covid-19 / corona-situatie


COVID-19 maatregelen bieden weer ruimte voor clubsport activiteiten!

 

De vanuit het kabinet / overheid geldende maatregelen staan weer gezamenlijke activiteiten toe voor de sporters tot 27 jaar.

De Technische Commissie bereidt de trainingen voor vanaf zondag 7 maart - houdt daarom je mail en/of de team-appgroepen in de gaten!

 

De KNBSB heeft ook de poule indelingen bekend gemaakt - zie de Teamspagina's op deze website of bij de bond. Het is nog even wachten op het programma van de competitie maar dan zouden de wedstrijden ook weer op gang kunnen komen! 

 

Van het Bestuur.

secretaris@moorfielders.nl

Ons nieuwe sportcomplex in 2021 !


Een traject wat 3 jaar geleden werd ingezet: vernieuwing van ons sportcomplex.

Na de nodige stappen en momenten van 'adem happen' is in 2019 het project voor deze vernieuwing met de gemeente Ede, echt op gang gekomen.

Eind september 2020 kreeg het Bestuur het definitieve bericht dat de aannemer zou starten - en ook direct de dag erna werd er daadwerkelijk begonnen. 

Zie de Moorfielders groepspagina op Facebook voor de meest recente foto's want het asfalt is de afgelopen week aangelegd en de slagkooien zijn dicht bij voltooiing en het eerste gebruik!

We hadden een camera geinstalleerd die elke 5 minuten een opname maakte, maar die heeft in Februari helaas de geest gegeven - er is geen andere beschikbaar dus vanwege het betere weer nodigen wij je uit om eens op de fiets te klimmen en zélf ter plekke een kijkje te gaan nemen. 

Het fietspad rondom (Kanonnenpad) geeft namelijk een prima zicht op het nieuwe veld en de nieuwe situatie rondom het clubhuis.

Groet, namens het Bestuur.

 

Vanaf seizoen 2019: de eigen Moorfielders wedstrijdbal !


En - is deze mooi of niet ?!?

Deze mooie bal wordt gebruikt bij de thuiswedstrijden van de honkbalteams van de BSV Moorfielders. Sla een homerun en je krijgt hem mee naar huis ! Geïntroduceerd in het jaar waarin we het nieuwe tenue in gebruik namen.

Contactpersoon: Marcel Leander (Materiaalcommissie)

Proberen?

Via onderstaande knop kun je je inschrijven voor 4 gratis proeflessen.

4 proeflessen
nu aanvragen

Moorfielder worden?

Via onderstaande knop kun je je inschrijven als lid van de Moorfielders.

Ik wil lid worden

Steun de vereniging via Sponsorkliks!

Vrijwel iedereen winkelt wel online - zie hier met welke winkels Sponsorkliks commissies voor verenigingen waaronder de Moorfielders heeft afgesproken. Als jij onine koopt via Sponsorkliks, dan schenkt het bedrijf een % aan BSV Moorfielders. Kan het mooier?

Steun daarom de vereniging met jouw online winkelen - jij én de Moorfielders zijn goed uit!