Route:  
  1. Home
  2. Nieuws

NK Little League 2024


Het  Nederlands Kampioenschap Little League wordt ieder jaar tijdens het Pinksterweekend georganiseerd.

Het NK Little League is het grootste jeugdtoernooi van het jaar. Regionale honkbal- en softbalteams spelen sportieve en spannende wedstrijden tegen elkaar. Het belangrijkste doel is een fantastische ervaring op doen door dit driedaags toernooi te spelen met enthousiaste leeftijdsgenoten.

Dit evenement, wat georganiseerd wordt door zo’n 200 vrijwilligers, staat in het teken van het Sportplezier, Sportiviteit en Respect van en voor alle deelnemers. Het is een feest voor iedereen!

Het niveau maakt niet uit. Selectie trainingen bepalen uiteindelijk of je mee zal doen. Het is hoe dan ook een leerzame ervaring! Schrijf je nu in op https://nklittleleague.nl/inschrijven-spelers/.

Meer info op https://nklittleleague.nl/voor-ouders/.

 

EK Womenís Fastpitch Softbal 2024


De Europese Honkbal en Softbal Bond (WBSC Europe) heeft de organisatie van het EK Women’s Fastpitch Softbal voor 2024 toegekend aan Nederland.

Het Europees Kampioenschap vindt van 1 tot 7 september plaats. De softbalsters van Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch verdedigen in die week de Europese titel, die in 2022 in Spanje prachtig werd binnengesleept dankzij een overwinning in de finale op Groot-Brittannië. Het EK is de kers op de taart na een softbalzomer met ook het Wereld Kampioenschap dat van 15 tot en met 21 juli in Italië wordt gespeeld.

De hoofdlocatie voor het toernooi is het terrein van UVV in Utrecht, maar ook op de velden van Domstad Dodgers, Centrals/ Wombats en Nieuwegein Diamonds worden een aantal belangrijke wedstrijden van dit EK gespeeld. Naar verwachting strijden komende zomer twintig Europese landen in Utrecht en Nieuwegein om de Europese titel. Het deelnemersveld, het wedstrijdschema en informatie over de kaartverkoop volgen in een later stadium.

https://honkbalsoftbal.nl/2023/12/13/nederland-organiseert-het-ek-womens-fastpitch-softbal-2024/

 

Honkbalweek Haarlem 2024


Honkbalweek Haarlem is een tweejaarlijks internationaal honkbaltoernooi in Haarlem, dat voor het eerst in 1961 plaatsvond. De eerstvolgende editie van het toernooi wordt gespeeld van 12 tot en met 19 juli 2024.

Aan het door de WBSC-geaccrediteerde toernooi doen over het algemeen zes teams mee uit verschillende landen, die stuk voor stuk tot de wereldtop behoren. Deze landen worden exclusief door de Honkbalweek uitgenodigd. Sinds 1961 biedt de Honkbalweek iedere editie een podium aan het Nederlands (Koninkrijks)team om zich te meten met de wereldtop. 

Naast het hoogwaardige honkbal is de sfeer in en rondom het Pim Mullierstadion over de hele wereld beroemd. Traditiegetrouw wordt de honkbalcultuur op een feestelijke, sportieve en ontspannen manier beleefd en gevierd. Met verschillende activiteiten, entertainment, shops en eten-en-drinkenmogelijkheden is de Honkbalweek Haarlem een evenement voor jong en oud!

 

Agenda


 

Sinds seizoen 2019: de eigen Moorfielders wedstrijdbal !


En - is deze mooi of niet ?!?

Deze mooie bal wordt gebruikt bij de thuiswedstrijden van de honkbalteams van de BSV Moorfielders. Sla een homerun en je krijgt hem mee naar huis ! Geïntroduceerd in het jaar waarin we het nieuwe tenue in gebruik namen.

Contactpersoon: Marcel Leander (Materiaalcommissie)

Deel dit op

Proberen?

Via onderstaande knop kun je je inschrijven voor 4 gratis proeflessen.

4 proeflessennu aanvragen

Moorfielder worden?

Via onderstaande knop kun je je inschrijven als lid van de Moorfielders.

Ik wil lid worden

Steun de vereniging via Sponsorkliks!

Vrijwel iedereen winkelt wel online - zie hier met welke winkels Sponsorkliks commissies voor verenigingen waaronder de Moorfielders heeft afgesproken. Als jij onine koopt via Sponsorkliks, dan schenkt het bedrijf een % aan BSV Moorfielders. Kan het mooier?

Steun daarom de vereniging met jouw online winkelen - jij én de Moorfielders zijn goed uit!

Nice to Have