Route:  
  1. Home
  2. Nieuws

Covid-19 / corona en onze sport


COVID-19 maatregelen bieden weer ruimte voor clubsport activiteiten!

 

De vanuit het kabinet / overheid geldende maatregelen staan weer gezamenlijke trainings activiteiten toe voor alle sporters binnen de vereniging. De actuele trainingstijden en locaties staan op de site vermeld.

Ook zijn weer versoepelingen voor de teams inclusief senioren aangekondigd die in mei hun beslag kunnen gaan krijgen, er wordt zelfs van een competitiestart gesproken.

De KNBSB heeft recentelijk de poule indelingen voor de competitie bekend gemaakt - zie de Teamspagina's op deze website of bij de bond. Het is nog even wachten op het detailprogramma van de competitie = de start waar we natuurlijk allemaal heel erg naar uitzien! 

Het verenigingsbestuur en de Technische Commissie zet nieuwe informatie zo snel als mogelijk is om gerichte berichten aan jullie als teamleiders en spelers. Want daar buiten, daar willen we zijn!

Groet van het Bestuur, secretaris@moorfielders.nl 

Ons nieuwe sportcomplex in 2021 !


Een traject wat 3 jaar geleden werd ingezet: vernieuwing van ons sportcomplex.

Na de nodige stappen en momenten van 'adem happen' is in 2019 het project voor deze vernieuwing met de gemeente Ede, echt op gang gekomen.

Eind september 2020 kreeg het Bestuur het definitieve bericht dat de aannemer zou starten - en ook direct de dag erna werd er daadwerkelijk begonnen. 

Zie de Moorfielders groepspagina op Facebook voor de meest recente foto's want het asfalt ligt er, veel omheining is er geplaatst, de bankjes krijgen hun plek en de slagkooien zijn nagenoeg klaar. Overal is LED verlichting aangebracht en het Beeballveld (dat is de oude naam want het wordt een combinatieveld genoemd) is recentelijk geheel in gravel aangelegd. Het is de moeite waard om in het weekend een extra rondje om het nieuwe veld te maken!

Zie de camerabeelden vanaf het clubhuis - de vorderingen in maart zijn omheiningen en de start van de verlichting op het softbal / combinatieveld!

https://www.korteweg.eu/ClubhuisCam/image.jpg

Ook op de fiets kun je in de lente nog geheel rondom het terrein een goede blik werpen op het nieuwe veldL het fietspad rondom (Kanonnenpad) geeft namelijk een prima zicht op het nieuwe veld en de nieuwe situatie.

Groet, namens het Bestuur.

 

Vanaf seizoen 2019: de eigen Moorfielders wedstrijdbal !


En - is deze mooi of niet ?!?

Deze mooie bal wordt gebruikt bij de thuiswedstrijden van de honkbalteams van de BSV Moorfielders. Sla een homerun en je krijgt hem mee naar huis ! Geïntroduceerd in het jaar waarin we het nieuwe tenue in gebruik namen.

Contactpersoon: Marcel Leander (Materiaalcommissie)

Proberen?

Via onderstaande knop kun je je inschrijven voor 4 gratis proeflessen.

4 proeflessennu aanvragen

Moorfielder worden?

Via onderstaande knop kun je je inschrijven als lid van de Moorfielders.

Ik wil lid worden

Steun de vereniging via Sponsorkliks!

Vrijwel iedereen winkelt wel online - zie hier met welke winkels Sponsorkliks commissies voor verenigingen waaronder de Moorfielders heeft afgesproken. Als jij onine koopt via Sponsorkliks, dan schenkt het bedrijf een % aan BSV Moorfielders. Kan het mooier?

Steun daarom de vereniging met jouw online winkelen - jij én de Moorfielders zijn goed uit!