Route:  
  1. Home
  2. Nieuws

Nieuwsbericht Wintertrainingen 2022-2023


 

Beste sportvrienden,

 

Zie hier het schema van de Wintertrainingen 2022-2023 per team. Veel plezier!.

Voor vragen hierover kun je de teamcoach benaderen - die kan contact leggen met de Technische Commissie.

 

Dank aan de leden van de Technische Commissie die dit voor de vereniging weer hebben opgezet!

 

Namens het bestuur

Johan Das, secretaris@moorfielders.nl 

Nieuwsbrief van de Voorzitter op 19 oktober 2022


Beste sportvrienden,

 

Het eerste zomerseizoen op onze nieuwe velden is voorbij. Dat brengt ook weer nieuwe vragen aan de leden met zich mee, voor nu een drietal.

 

Veldonderhoud

Ook onze nieuwe velden hebben groot onderhoud nodig. Hiervoor zijn er een drietal zaterdagen gereserveerd. De eerste is al heel snel namelijk aanstaande zaterdag 22 oktober 2022, de tweede staat gepland op zaterdag 29 oktober 2022 en de derde voor het geval dat er nog werk ligt en de weergoden hebben meegewerkt op zaterdag 5 november 2022.

Alle dagen beginnen we om 10.00 uur en gaan door tot 16.00 uur. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het schoonmaken van de dugouts, verwijderen van onkruid tussen de tegels onder de hekken, op het gravel en op het terras. De slagkooi wil ook graag onkruidvrij zijn. Vele handen maken licht werk, dus als je er een dagdeel bij kunt zijn of een hele dag: Van harte welkom.

 

Algemene leden vergadering

Als gevolg van Corona hebben we een aantal ALV’s moeten missen. De najaars-ALV staat nu gepland voor dinsdag 8 november 2022 in ons Clubhuis, aanvang 20.00 uur. Zet hem alvast in jullie agenda.

 

Oproep vrijwilligers bestuur

Onze secretaris Johan Das heeft aangegeven dat hij na 10 jaar wil stoppen met zijn werkzaamheden. We zoeken dan ook per 1/4/2023 een opvolger voor hem als secretaris.

Ook zijn we op zoek naar een gewoon bestuurslid. Heb je interesse of weet je iemand die interesse heeft laat het dan weten aan ondergetekende. Daar kun je ook terecht voor aanvullende vragen.

 

Dit was het dan weer voor nu.

 

Met sportieve groet namens het bestuur

 

Jean Slangen

Voorzitter BSV Moorfielders

voorzitter@moorfielders.nl

06-29353020

Beste sportvrienden,

 

Eerder stuurde de Voorzitter Jean Slangen zijn reminder voor de opening van ons veld en seizoen op 3 april die hij afsloot met de woorden "Wij hebben er zin in!"

En velen met ons die dag, het werd een fantastisch event en het weer was beter dan verwacht en diverse media besteedden aandacht aan onze feestelijke onderwerpen en de wethouder Sport Peter de Pater opende het competitieseizoen met de ceremoniële 'First Pitch' waarna de vriendschappelijke wedstrijd tegen de Blue Socks kon beginnen.

Binnen de vereniging werden meerdere personen in het zonnetje gezet voor hun vrijwillige en vaak meerjarige verdiensten aan de BSV Moorfielders - in het bijzonder werd Jean Slangen geëerd met een naambord voor 'zijn' Jean Slangen pad (het pad van de hoofdingang tot aan het clubhuis).

Vanuit het bestuur en organiserend comité zijn we erg blij met dit verloop van deze dag die dankzij  jullie aanwezigheid en bijdrage zo fantastisch heeft kunnen uitpakken. Wij wense iedereen een fantastisch buitenseizoen 2022!

 

Het gehele bestuur BSV Moorfielders en de organisatiecommissie

via bestuur@moorfielders.nl


Belangrijke datums seizoen 2022 (gewijzigde data)


Het originele bericht is op een aantal punten geactualiseerd.

===============================================================

 

Beste sportvrienden,

 

De wintertrainingen in de zaal zijn in volle gang en zoals de verwachting bij de KNBSB nu is zal de competitie medio april 2022 normaal van start gaan. Onze wedstrijdsecretaris is druk bezig met de inschrijvingen hiervoor en het regelen van oefenwedstrijden. Pitcher/catcher trainingen worden ook weer ingepland. Belangrijk om te melden hierbij is dat ons mixed slowpitch team niet meer bestaat. De daar spelende dames zijn overgegaan naar een dames softbalteam. Komend seizoen neemt dit team geen deel aan de competitie maar gebruikt deze tijd om nog een aantal dames te rekruteren en wat meer ervaring op te doen. Ken je dames die hier interesse voor hebben laat dat dan vooral weten. De betreffende heren zijn overgaan naar het heren softbal team.

De inschrijving voor de competitie is gedaan en nu (eind september) zitten we in de eindfase van de competities.

 

Onderstaand enkele belangrijke datums in het verloop van het seizoen 2022.

Veldonderhoud

Voor de aankomend periode staat het groot onderhoud gepland op zaterdag 5 en zaterdag 12 maart 2022, aanvang 10.00 uur, met uitloop naar zaterdag 19 maart als de weergoden niet meehelpen. Iedereen is van harte uitgenodigd hiervoor. De bedoeling is dat het complex klaar voor de competitie wordt gemaakt (blad verwijderen, onkruid verwijderen etc.).

Voor het onderhoud tijdens het seizoen komt een aparte oproep.

 

Algemene ledenvergadering / datum gewijzigd -> Najaar 2022

De datum voor de algemene ledenvergadering is uitgesteld naar een avond per eind oktober - half november, nieuws volgt. De uitnodiging en agenda komt later.

 

Opening nieuwe veld (Was grandioos!)

De datum voor de opening van ons nieuwe complex is vastgesteld op zondag 3 april 2022. Zet deze datum ook alvast in je agenda. Dit is voor aanvang van de competitie en op die dag zullen ook weer de gebruikelijke teamfoto’s worden gemaakt. De uitnodiging en het programma volgen binnenkort. Mocht je zin hebben om tijdens deze dag hand- en spandiensten te verrichten dan hoor ik dat graag.

 

Namens het bestuur,

 

Jean Slangen

Voorzitter BSV Moorfielders

voorzitter@moorfielders.nl

Nieuwsbericht Wintertrainingen 2021-2022


Schema Wintertraining

 

Beste sportvrienden,

 

Zie hier het schema van de Wintertrainingen 2021-2022 per team. Veel plezier!.

Voor vragen hierover kun je de teamcoach benaderen - die kan contact leggen met de Technische Commissie.

Actuele trainingstijden in het buitenseizoen vindt je op de team-pagina's!

Namens het Bestuur,

Johan Das

secretaris@moorfielders.nl 

Ons nieuwe sportcomplex !


 

   

Een traject wat 3 jaar geleden werd ingezet: vernieuwing van ons sportcomplex. Dat is in 2019 echt op gang gekomen en is vergevorderd tot afgerond, de Voorzitter komt er in zijn nieuwsberichten van tijd tot tijd op terug.

De bouw is gedaan dus de webcam is van de site gehaald.

De officiële opening staat gepland in april 2022 en tot die tijd houden we je op de hoogte van de laatste vorderingen.

Groet, van het Bestuur.

 

Vanaf seizoen 2019: de eigen Moorfielders wedstrijdbal !


En - is deze mooi of niet ?!?

Deze mooie bal wordt gebruikt bij de thuiswedstrijden van de honkbalteams van de BSV Moorfielders. Sla een homerun en je krijgt hem mee naar huis ! Geïntroduceerd in het jaar waarin we het nieuwe tenue in gebruik namen.

Contactpersoon: Marcel Leander (Materiaalcommissie)

Proberen?

Via onderstaande knop kun je je inschrijven voor 4 gratis proeflessen.

4 proeflessennu aanvragen

Moorfielder worden?

Via onderstaande knop kun je je inschrijven als lid van de Moorfielders.

Ik wil lid worden

Steun de vereniging via Sponsorkliks!

Vrijwel iedereen winkelt wel online - zie hier met welke winkels Sponsorkliks commissies voor verenigingen waaronder de Moorfielders heeft afgesproken. Als jij onine koopt via Sponsorkliks, dan schenkt het bedrijf een % aan BSV Moorfielders. Kan het mooier?

Steun daarom de vereniging met jouw online winkelen - jij én de Moorfielders zijn goed uit!