Route:  
  1. Home
  2. De vereniging
  3. Wie zijn wij?

Wie zijn wij?


Moorfielders - De Vereniging

BSV Moorfielders is opgericht op 19 november 1980, op initiatief van oud-softbalster Yvonne Boode. Met hulp van diverse enthousiaste ex honk- en softballers kwam een vereniging tot stand die in het seizoen van 1981 voor het eerst aan de competitie deelnam. Drie teams werden ingeschreven (Honkbal Senioren, Dames Softbal Senioren en Honkbal Junioren). Vele van de leden van het eerste uur zijn nog altijd verbonden aan de Moorfielders.

Tijdens de oprichtingsvergadering kwamen diverse namen naar voren en na stemming werd uiteindelijk gekozen voor een verbinding met zowel de sport als de plaats. Moorfielders (Heidevelders) was uiteindelijk de naam die unaniem gekozen werd.

Moorfielders heeft de beschikking over een mooie sportaccommodatie voor zowel honk-, soft- en beeball. De velden zijn gelegen op het sportpark Hoekelumse Eng - wij zijn de sportieve buren van petanque, atletiek en voetbal.

Clubhuis "Hustle In" vormt het vaste honk van de leden rondom de wedstrijden en trainingen. Regelmatig worden er speciale activiteiten georganiseerd, waar u als ouder natuurlijk ook van harte welkom bent!

De leden

Momenteel telt BSV Moorfielders ruim 100 leden, donateurs en ereleden. Een aantal dat de laatste jaren vrij stabiel gebleven is en de vereniging in staat stelt om in elke leeftijdsgroep tenminste één team in competitie te brengen. Uiteraard streeft de vereniging naar een groei van het aantal leden, zodat een meer continue basis voor alle teams gelegd kan worden.

Begon Moorfielders in 1980 met hoofdzakelijk leden uit Ede zelf, inmiddels heeft de club haar sporen verdiend en weet men leden aan te trekken uit de wijde omgeving van Ede. Steeds vaker zitten hier ook jong talent en zeer ervaren spelers tussen.

De jeugd heeft de toekomst - een uitspraak die voor bijna elke sportvereniging zeker opgaat. Ook Moorfielders prijst zich gelukkig met een groot aantal jeugdleden. Binnen de eigen gelederen kan zo opgeleid worden voor de senior teamspelers. Binnen de Moorfielders zijn vele vrijwilligers enthousiast bezig en betrokken in uiteenlopende rollen - informeer er naar, vele handen maken het werk lichter en succesvoller!