Route:  
  1. Home
  2. Teams
  3. Aspiranten honkbal

Aspiranten honkbal


Na het pupillenbestaan - waarin vooral techniek wordt aangeleerd - groeit de jeugd door naar Aspirant-niveau: gemiddeld van 12 t/m 16 jaar. Een leeftijd waarop meer en meer kracht ontwikkelt kan worden in combinatie met het verfijnen van techniek. Deze leeftijdsgroep speelt met de echte, harde honkbal.

Bij de Moorfielders is ook dit team een mix van jongens en (enkele) meisjes. Er wordt een aantrekkelijke compeititie in de eigen regio gespeeld. Let's play ball !

Trainingstijden


In verband met de renovatie van ons sportcomplex wordt er nu getraind op een gemeentelijk voetbalterrein naast Fortissimo en achter Het Streek - Zandlaan

Aspiranten trainen op zondag van 10.30-12.00 o.l.v. Marcel Leander en Luuk van Maurik maar sinds wij de nieuwe slagkooien in gebruik hebben genomen, wordt er afwisselend op veld en slagkooi getraind.

Wil je als belangstellende komen kijken of eens meedoen, leg dan aub vooraf contact met ons via de Proeflessen-knop of een email aan info@moorfielders.nl  Dan wordt je in contact gebracht met de teamleiders - dank je wel !

Lokatie:

 

 

 

 

Wedstrijdschema, Stand en Uitslagen


Aspiranten honkbal
Klik hier voor alle wedstrijden in de poule.


Aspiranten 1

Luuk van Maurik
Ede
19 jaar

Sinds 2018
Marcel Leander
Ede
47 jaar

Sinds 2019